Collectieve inkoopactie
Groene Stroom

Wilt u overstappen op écht groene stroom van een gegarandeerd duurzame energieleverancier? Schrijf u dan in voor de actie Haags Zekergroen Energiecollectief en ontvang een aantrekkelijk aanbod.

Haags Zekergroen Energiecollectief is een actie van de Consumentenbond en de gemeente Den Haag. Als u via de actie overstapt van energieleverancier bent u verzekerd van 100% echt groene stroom van Nederlandse bodem. Door de gezamenlijke inkoop kunt u rekenen op scherpe tarieven. Hoe meer inschrijvingen, hoe aantrekkelijker het aanbod.
Er nemen alleen energieleveranciers deel aan de inkoopactie die écht groene stroom leveren. Zij worden aanbevolen door Natuur & Milieu en voeren op álle vlakken een duurzaam beleid. Natuur & Milieu baseerde in 2020 hun aanbeveling op het onderzoek Duurzaamheid Nederlandse Stroomleveranciers 2020.

Nu uw inschrijving ontvangt u bovendien een unieke kortingscode voor de WoonWijzerWebshop. Hiermee krijgt u € 50,- korting op energiebesparende producten zoals slimme stekkers, energiemeters, radiatorventilatoren, bewegingsmelders of slimme thermostaatknoppen.

Samen maken we Den Haag groener! Wil je meer weten? klik hier 


Wil je weten of deze subsidie relevant is voor jouw woning? klik hier

LET OP BIJ ISOLEREN DENK OOK AAN VENTILEREN
Lees meer over ventileren: klik hier

Contact

Vraag of opmerking?