Nieuws

Den Haag klimaatneutraal

Den Haag wil klimaatneutraal worden. Dat betekent dat we straks alleen nog maar schone energie gebruiken voor de verwarming, het warme water en het koken. Nu zijn we bijna helemaal afhankelijk van aardgas.

Lees verder
Bezuidenhout Duurzaam
Duurzaam Bezuidenhout is een stichting die is ontstaan als een werkgroep binnen het Wijkberaad Bezuidenhout. De groep bestaat uit enthousiaste professionals die zich vanuit hun specialisme vrijwillig inzetten om van Bezuidenhout de meest duurzame wijk van Den Haag te maken. Daarbij richten we ons op particulieren, ondernemers, scholen en instellingen in Bezuidenhout.
Lees verder
Vereniging Marlot

Om de belangen van deze wijk met haar bewoners zo goed mogelijk te behartigen is er de Vereniging Marlot. De vereniging werd in 1923 opgericht. Meer dan 80% van de gezinnen is hier lid van. De vereniging houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de buurt bij o.a. de gemeente en organiseert een aantal jaarlijkse evenementen zoals de viering van Koningsdag (voor jong en oud), Halloween, verschillende muziek- en dans activiteiten en festivals (Muziek@Marlot), een running dinner, een golftoernooi (de Hanneke Kruize Bokaal) en de traditionele nieuwjaarsborrel. Wil je meer weten kijk op www.marlot.nl

Lees verder

Contact

meer informatie